Pinterest

Salotos su pomidorais ir rukola

Nežinote, ką daryti su sukietėjusia duona bei nekenčiate švaistyti maisto? Nebesukite galvos, „Bonduelle“ siūlo jums sprendimą! Paverskite šią duoną į puikų patiekalą! Kviečiame ragauti itin gaivų receptą.
Lengvas
4 asmenims
10 minučių
10 minučių

Ingredientai

Ingredientai
4 žmonėms
800 g prinokusių pomidorų

100 g kietesnės kaimiškos duonos

100 g gražgarstės

1 skiltelės česnako

1 saujos juodųjų „Bonduelle“ alyvuogių

3 šakelių baziliko

6 šaukštai alyvuogių aliejaus

3 šaukštai raudonojo vyno acto

Druskos, šviežiai maltų pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
800 g prinokusių pomidorų

100 g kietesnės kaimiškos duonos

100 g gražgarstės

1 skiltelės česnako

1 saujos juodųjų „Bonduelle“ alyvuogių

3 šakelių baziliko

6 šaukštai alyvuogių aliejaus

3 šaukštai raudonojo vyno acto

Druskos, šviežiai maltų pipirų
  1. Žingsnis 1
    Nulupkite česnako skiltelę. Ją įtrinkite duoną. Supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į dubenį.
  2. Žingsnis 2
    Pomidorus supjaustykite gabalėliais, jų nenulupdami. Įdėkite juos į salotų dubenį. Pabarstykite smulkia druska ir įpilkite 4 šaukštus alyvuogių aliejaus. Sumaišykite ir palikite 1 valandą šaldytuve.
  3. Žingsnis 3
    Jei reikia, nuplaukite ir nudžiovinkite gražgarstes. Smulkiai supjaustykite alyvuoges. Susmulkinkite baziliką. Įpilkite į dubenį su likusiu aliejumi ir actu, pabarstykite pipirų.
  4. Žingsnis 4
    Prieš ragaudami palikite šaldytuve pailsėti dar bent 1 valandą.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Ryžių salotos

    Ryžių salotos

    Ryžių salotos – tai puikus pasirinkimas ieškantiems greito, maistingo ir gardaus patiekalo, kuris tinka tiek šventėms, tiek kasdienai. Sotus ryžių pagrindas puikiai dera su šviežių daržovių traškumu, aromatinga vištiena ir subtilaus skonio jogurtiniu padažu. Šios salotos su ryžiais yra lengvai paruošiamos ir suteikia daug galimybių eksperimentuoti pagal savo skonį ar turimus produktus. Išbandykite jas ir praturtinkite savo stalą spalvingu bei subalansuotu patiekalu!

  • Itališkas užkandis „Bruschetta“

    Itališkas užkandis „Bruschetta“

    Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigamindami itališką užkandį „bruschetta“.

  • Plokštainis su brokoliais ir pomidorais

    Plokštainis su brokoliais ir pomidorais

    Ar domina paprasti, greitai paruošiami, tačiau maistingi receptai? Brokoliai ir pomidorai šiame plokštainyje tobulai dera tarpusavyje. Užtruksite tik valandą ir galėsite mėgautis gardžiais pietumis ar vakariene.