Salotos su pomidorais ir rukola
Ingredientai








100 g kietesnės kaimiškos duonos
100 g gražgarstės
1 skiltelės česnako
1 saujos juodųjų „Bonduelle“ alyvuogių
3 šakelių baziliko
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai raudonojo vyno acto
Druskos, šviežiai maltų pipirų
100 g kietesnės kaimiškos duonos
100 g gražgarstės
1 skiltelės česnako
1 saujos juodųjų „Bonduelle“ alyvuogių
3 šakelių baziliko
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai raudonojo vyno acto
Druskos, šviežiai maltų pipirų
- Žingsnis 1Nulupkite česnako skiltelę. Ją įtrinkite duoną. Supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į dubenį.
- Žingsnis 2Pomidorus supjaustykite gabalėliais, jų nenulupdami. Įdėkite juos į salotų dubenį. Pabarstykite smulkia druska ir įpilkite 4 šaukštus alyvuogių aliejaus. Sumaišykite ir palikite 1 valandą šaldytuve.
- Žingsnis 3Jei reikia, nuplaukite ir nudžiovinkite gražgarstes. Smulkiai supjaustykite alyvuoges. Susmulkinkite baziliką. Įpilkite į dubenį su likusiu aliejumi ir actu, pabarstykite pipirų.
- Žingsnis 4Prieš ragaudami palikite šaldytuve pailsėti dar bent 1 valandą.
Ryžių salotos
Ryžių salotos – tai puikus pasirinkimas ieškantiems greito, maistingo ir gardaus patiekalo, kuris tinka tiek šventėms, tiek kasdienai. Sotus ryžių pagrindas puikiai dera su šviežių daržovių traškumu, aromatinga vištiena ir subtilaus skonio jogurtiniu padažu. Šios salotos su ryžiais yra lengvai paruošiamos ir suteikia daug galimybių eksperimentuoti pagal savo skonį ar turimus produktus. Išbandykite jas ir praturtinkite savo stalą spalvingu bei subalansuotu patiekalu!
Itališkas užkandis „Bruschetta“
Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigamindami itališką užkandį „bruschetta“.
Plokštainis su brokoliais ir pomidorais
Ar domina paprasti, greitai paruošiami, tačiau maistingi receptai? Brokoliai ir pomidorai šiame plokštainyje tobulai dera tarpusavyje. Užtruksite tik valandą ir galėsite mėgautis gardžiais pietumis ar vakariene.