Lazanija su žuvimi ir žaliaisiais žirneliais
Visus skonio receptorius galinti nustebinti lazanija. Receptas, nukelsiantis jus į Italiją – tai lazanija su žuvimi ir žaliaisiais žirneliais!
Vidutinio sunkumo
4 asmenims
55 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
2 puodeliai Bonduelle šaldytų garuose ruoštų žaliųjų žirnelių
90ml vištienos sultinio
1/2 svogūno
1 česnako skiltelės
30g sviesto
35g miltų
250ml pieno
62g parmezano sūrio
30g džiūvėsėlių
Lazanijos lakštų
335g baltos žuvies filės
250g tarkuoto pasirinkto sūrio
Druskos ir pipirų
90ml vištienos sultinio
1/2 svogūno
1 česnako skiltelės
30g sviesto
35g miltų
250ml pieno
62g parmezano sūrio
30g džiūvėsėlių
Lazanijos lakštų
335g baltos žuvies filės
250g tarkuoto pasirinkto sūrio
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
2 puodeliai Bonduelle šaldytų garuose ruoštų žaliųjų žirnelių
90ml vištienos sultinio
1/2 svogūno
1 česnako skiltelės
30g sviesto
35g miltų
250ml pieno
62g parmezano sūrio
30g džiūvėsėlių
Lazanijos lakštų
335g baltos žuvies filės
250g tarkuoto pasirinkto sūrio
Druskos ir pipirų
90ml vištienos sultinio
1/2 svogūno
1 česnako skiltelės
30g sviesto
35g miltų
250ml pieno
62g parmezano sūrio
30g džiūvėsėlių
Lazanijos lakštų
335g baltos žuvies filės
250g tarkuoto pasirinkto sūrio
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Paruoškite šaldytus žirnelius pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės. Tada juos sutrinkite, į masę įpilkite 30ml sultinio ir maišykite tol, kol gausis vientisa žirnelių masė.
- Žingsnis 2Atskirame inde supjaustykite svogūnus, česnaką ir apkepkite svieste. Sudėkite miltus ir kaitindami maišykite 1 minutę. Supilkite pieną, 60ml sultinio ir užvirkite. Nuolat maišykite su mentele. Troškinkite apie 1 minutę.
- Žingsnis 3Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
- Žingsnis 4Kitame inde sumaišykite parmezano sūrį su džiūvėsėliais.
- Žingsnis 5Inde, kuriame kepsite lazaniją, supilkite 1/4 pagaminto padažo. Sudėliokite lazanijos lakštų sluoksnį ir jį uždenkite dalimi žirnelių masės.
- Žingsnis 6Kartokite 5 žingsnį iki kol pilnai užpildysite indą. Viršuje užpilkite likusį padažą.
- Žingsnis 7Apibarstykite parmezano sūriu ir džiuvėsėlių mišiniu. Kepkite apie 40 minučių.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Bulvių apkepas su žaliaisiais žirneliais
Sekmadienio vakarienei su šeima ar pietums su draugais šis bulvių apkepas puikiai tiks! Apkepe esantys žalieji žirneliai pridės dar daugiau skonio. Tai patiekalas, kuris pasotins kiekvieną, net labiausiai išalkusį.
Žaliųjų žirnelių ledai su kokosu ir pistacijomis
„Bonduelle“ sveiki receptai – tai ne tik pagrindiniai patiekalai, tačiau ir desertai! Žaliųjų žirnelių ledai nustebins ne vieną, todėl nieko nelaukite ir išbandykite.
Meksikietiškas troškinys
„Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate pačioje Meksikoje. Keliaukime kartu!
Taip pat atrask...