Žirnelių užtepėlė
Ar užkandžiai – mėgstamiausia jūsų dienos dalis? Išbandykite šį – žirnelių ir anakardžių riešutų mišinys maloniai nustebins skonio receptorius ir papildys organizmą maistingomis medžiagomis.
Lengvas
4 asmenims
15 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių
40g anakardžių riešutų
3 a.š. vandens
3 v.š. citrinos sulčių
1 saujos kalendros
Druskos ir pipirų
40g anakardžių riešutų
3 a.š. vandens
3 v.š. citrinos sulčių
1 saujos kalendros
Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių
40g anakardžių riešutų
3 a.š. vandens
3 v.š. citrinos sulčių
1 saujos kalendros
Druskos ir pipirų
40g anakardžių riešutų
3 a.š. vandens
3 v.š. citrinos sulčių
1 saujos kalendros
Druskos ir pipirų
- Žingsnis 1Anakardžio riešutus susmulkinkite trintuve.
- Žingsnis 2Tada sudėkite žirnelius ir kalendrą.
- Žingsnis 3Pridėkite citrinos sultis ir vandens, jei reikia.
- Žingsnis 4Viską išmaišykite.
- Žingsnis 5Pagardinkite prieskoniais.
- Žingsnis 6Patiekite kartu su duonos lazdelėmis.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Meksikietiškas troškinys
„Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate pačioje Meksikoje. Keliaukime kartu!
Žaliosios salotos su mocarelos sūriu
Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų atsargas! Greitai pagaminama ir beprotiškai skanu.
Gaspačo su žirneliais ir mėta
Žalieji žirneliai ir mėta? Iš pirmo žvilgsnio jie atrodo nesuderinami ingredientai, tačiau iš tikrųjų tinka puikiai. Atraskite kitokį skonį su unikaliu gaspačo receptu!
Taip pat atrask...