grynasis kiekis: 400 g grynoji masė be skystos terpės: 200 g

sudedamosios medžiagos
Žaliosios šparaginės pupelės, vanduo, druska.
Folio rūgšties šaltinis
maistinė vertė
100g | |
---|---|
Energija (kJ) | 111 kJ |
Energija (kcal) | 27 kcal |
Riebalai (g) | 0,3 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,0 g |
Angliavandenių (g) | 3,6 g |
- iš kurių cukraus (g) | 2,1 g |
Skaidulų (g) | 2,3 g |
Baltymų (g) | 1,2 g |
Druskos (g) | 0,6 g |
Vitamino B9 (µg) | 36 µg |
paruošimo būdas
Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Nusausinkite daržoves ir jomis galite mėgautis iškart.
laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atrask mūsų receptus
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Brokolių, žaliųjų pupelių ir obuolių salotos
Brokolių, žaliųjų pupelių ir obuolių salotos – sveika, skanu ir puikiai tinka lengviems pietums!
Mėsos kukuliai su daržovėmis
Ar ieškote, kokie receptai pietums pradžiugintų visą šeimą? Nustebinkite ją gardžiais, burnoje tirpstančiais mėsos kukuliais su daržovėmis!
Žaliosios šparaginės pupelės su parmezano sūriu
„Bonduelle“ šparaginių pupelių receptai išsiskiria unikaliais skoniais. Traškios keptos šparaginės pupelės su parmezano sūriu nepaliks abejingų.
Daugiau receptų
taip pat atrask...