Žalia klasika

Žaliosios ankštinės pupelės – klasika, tinkanti kaip daržovių garnyras prie mėsos, bulvių ir dar daugiau. Visada malonu valgyti!

grynasis kiekis: 400 g grynoji masė be skystos terpės: 200 g
pictogramme
sudedamosios medžiagos

Žaliosios šparaginės pupelės, vanduo, druska.

Folio rūgšties šaltinis

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 111 kJ
Energija (kcal) 27 kcal
Riebalai (g) 0,3 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,0 g
Angliavandenių (g) 3,6 g
- iš kurių cukraus (g) 2,1 g
Skaidulų (g) 2,3 g
Baltymų (g) 1,2 g
Druskos (g) 0,6 g
Vitamino B9 (µg) 36 µg
paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Nusausinkite daržoves ir jomis galite mėgautis iškart.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Brokolių, žaliųjų pupelių ir obuolių salotos

    Brokolių, žaliųjų pupelių ir obuolių salotos – sveika, skanu ir puikiai tinka lengviems pietums!

  • Mėsos kukuliai su daržovėmis

    Ar ieškote, kokie receptai pietums pradžiugintų visą šeimą? Nustebinkite ją gardžiais, burnoje tirpstančiais mėsos kukuliais su daržovėmis!

  • Žaliosios šparaginės pupelės su parmezano sūriu

    „Bonduelle“ šparaginių pupelių receptai išsiskiria unikaliais skoniais. Traškios keptos šparaginės pupelės su parmezano sūriu nepaliks abejingų.

Daugiau receptų