Vienas ingredientas - daug patiekalų

Garuose ruoštos baltosios pupelės visada pasiruošusios paįvairinti patiekalų skonį. Puikiai tinka sriubai, troškiniui ar kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo.

grynasis kiekis: 310 g grynoji masė be skystos terpės: 250 g
pictogramme

sudedamosios medžiagos

Baltosios pupelės, vanduo, druska, kietiklis: kalcio chloridas

Didelis skaidulų kiekis, Didelis baltymų kiekis

Sudėtyje gali būti sojos pėdsakų.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 375 kJ
Energija (kcal) 89 kcal
Riebalai (g) 1,0 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,2 g
Angliavandenių (g) 10 g
- iš kurių cukraus (g) 0,6 g
Skaidulų (g) 7,0 g
Baltymų (g) 6,6 g
Druskos (g) 0,56 g
Vitamino B9 (µg) 73,6 µg

paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais

    Vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais

    Kai norisi išbandyti kažką neįprasto ir nustebinti savo skonio receptorius, vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais yra puikus pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia klasikinę itališką lazanijos struktūrą su egzotiškais prieskoniais, suteikiančiais patiekalui unikalų charakterį. Sultingos pupelės ir saldūs kukurūzai, kartu su aromatingu kario padažu, sukuria turtingą skonio ir tekstūros derinį, kuris kiekvieną kąsnį paverčia tikru malonumu. Tai patiekalas, kuris parodo, kad augaliniai ingredientai gali būti ne tik maistingi, bet ir nepaprastai kūrybiški, sukuriantys naują požiūrį į tradicinį patiekalą. Pasigaminkite šią vegetarišką lazaniją su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais, jei norite nustebinti svečius arba tiesiog pasimėgauti įdomiu ir neįprastu skoniu kartu su šeima.

  • Bonduelle salotos

    Bonduelle salotos

    Salotos – tai greitas, maistingas ir lengvai paruošiamas patiekalas. Šis „Bonduelle“ gaivus patiekalas tiks skanauti tiek vasarą, tiek žiemą.

  • Meksikietiška „quesadilla“ su plėšyta kiauliena, kukurūzais ir „čili“ pupelėmis

    Meksikietiška „quesadilla“ su plėšyta kiauliena, kukurūzais ir „čili“ pupelėmis

    Jei norite pasigaminti kažką ypatingo, bet kartu ir jaukaus, – meksikietiška „quesadilla“ su plėšyta kiauliena, kukurūzais ir „čili“ pupelėmis bus puikus pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia sodrią lėtai troškintą plėšytą kiaulieną su saldžiais, sultingais kukurūzais, kurie suteikia šiek tiek gaivumo. „Čili“ pupelės prideda subtilią pikantišką natą, kuri ne tik praturtina skonį, bet ir suteikia papildomos tekstūros. Kiekvienas šio patiekalo kąsnis atskleidžia nepakartojamą skonio harmoniją, kuri akimirksniu nukels jus į saulėtą Meksiką.

Daugiau receptų