Garuose ruoštos baltosios pupelės visada pasiruošusios paįvairinti patiekalų skonį. Puikiai tinka sriubai, troškiniui ar kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo.
grynasis kiekis: 310 g grynoji masė be skystos terpės: 250 g
sudedamosios medžiagos
▶
Baltosios pupelės, vanduo, druska, kietiklis: kalcio chloridas
Didelis skaidulų kiekis, Didelis baltymų kiekis
Sudėtyje gali būti sojos pėdsakų.
maistinė vertė
▶
100g
Energija (kJ)
375 kJ
Energija (kcal)
89 kcal
Riebalai (g)
1,0 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g)
0,2 g
Angliavandenių (g)
10 g
- iš kurių cukraus (g)
0,6 g
Skaidulų (g)
7,0 g
Baltymų (g)
6,6 g
Druskos (g)
0,56 g
Vitamino B9 (µg)
73,6 µg
paruošimo būdas
▶
Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.