Geras skonis duete

Žalieji žirneliai ir morkos – puikus skonių derinys, pasižymintis traškumu, natūralumu ir daugybe naudingų vitaminų bei mineralų, tokių kaip kalcis, geležis, kalis.

grynasis kiekis: 400 g

sudedamosios medžiagos

Žirneliai ir morkos skirtingomis proporcijomis.

Sudėtyje gali būti salierai.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 212 kJ
Energija (kcal) 51 kcal
Riebalai (g) 0,5 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 6,7 g
- iš kurių cukraus (g) 4,6 g
Skaidulų (g) 4,0 g
Baltymų (g) 2,8 g
Druskos (g) 0,03 g

paruošimo būdas

Nereikia atšildyti. Sudėkite daržoves į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite jas 10-12 min. Įberkite mėgstamų prieskonių pagal skonį.

laikymo sąlygos

Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos. Produktą laikyti -18°C temperatūroje.

Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti. Atšildytas produktas netinka pakartotiniam užšaldymui.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Aštri sriuba

    Aštri sriuba

    Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.

  • Žirnelių užtepėlė

    Žirnelių užtepėlė

    Ar užkandžiai – mėgstamiausia jūsų dienos dalis? Išbandykite šį – žirnelių ir anakardžių riešutų mišinys maloniai nustebins skonio receptorius ir papildys organizmą maistingomis medžiagomis.

  • Makaronai su žirneliais

    Makaronai su žirneliais

    Žirneliai skanūs ir vieni, tačiau jie dar skanesni su makaronais! Patiekalas puikiai tiks vakarienei po darbo ar sotiems ir gardiems pietums.

Daugiau receptų