Vakarėlių pievagrybiai

Tradiciškai marinuoti pievagrybiai pasiruošę keliauti ant užkandžių stalo! Puikiai tinka kaip užkandis ar garnyras prie pasirinkto patiekalo.

Kiekis:
grynasis kiekis: 280 g grynoji masė be skystos terpės: 165 g

sudedamosios medžiagos

Pievagrybiai (58%), vanduo, actas, cukrus, druska, džiovintos daržovės ir prieskoniai: (morkos: 0,2%, svogūnai, garstyčių grūdeliai: 0,2%, juodieji pipirai: 0,05%), rūgštis (citrinų rūgštis), antioksidantas: askorbo rūgštis, kvapiosios medžiagos

Sudėtyje gali būti kviečių glitimas, sulfitų (>10ppm).

Sudėtyje yra garstyčių.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 155 kJ
Energija (kcal) 37 kcal
Riebalai (g) 0,5 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 3,8 g
- iš kurių cukraus (g) 2,7 g
Skaidulų (g) 2,8 g
Baltymų (g) 2,9 g
Druskos (g) 1 g

paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Nusausinkite daržoves ir jomis galite mėgautis iškart.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.