Garuose ruoštos raudonosios pupelės visada pasiruošusios paįvairinti patiekalų skonį. Puikiai tinka sriubai, troškiniui ar kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo.
grynasis kiekis: 310 g grynoji masė be skystos terpės: 250 g
sudedamosios medžiagos
▶
Raudonosios pupelės, vanduo, druska, kietiklis: kalcio chloridas
Didelis skaidulų kiekis, Didelis baltymų kiekis
maistinė vertė
▶
100g
Energija (kJ)
455 kJ
Energija (kcal)
108 kcal
Riebalai (g)
0,6 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g)
<0,1 g
Angliavandenių (g)
14 g
- iš kurių cukraus (g)
0,8 g
Skaidulų (g)
8,0 g
Baltymų (g)
7,7 g
Druskos (g)
0,22 g
paruošimo būdas
▶
Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.