Baltosios pupelės, vanduo, druska, kietiklis: kalcio chloridas
Skaidulų šaltinis, Didelis baltymų kiekis, Folio rūgšties šaltinis
Sudėtyje gali būti sojos pėdsakų.
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 375 kJ | |
Energija (kcal) | 89 kcal | |
Riebalai (g) | 1,0 g | |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,2 g | |
Angliavandenių (g) | 10 g | |
Iš kurių cukraus (g) | 0,6 g | |
Skaidulų (g) | 7,0 g | |
Baltymų (g) | 6,6 g | |
Druskos (g) | 0,56 g | |
Vitamino B9 (µg) | 73,6 µg |
Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobe...