Vienas ingredientas - daug patiekalų

Garuose ruoštos baltosios pupelės visada pasiruošusios paįvairinti patiekalų skonį. Puikiai tinka sriubai, troškiniui ar kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo.

grynasis kiekis: 310 g grynoji masė be skystos terpės: 250 g
pictogramme
sudedamosios medžiagos

Baltosios pupelės, vanduo, druska, kietiklis: kalcio chloridas

Skaidulų šaltinis, Didelis baltymų kiekis, Folio rūgšties šaltinis

Sudėtyje gali būti sojos pėdsakų.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 375 kJ
Energija (kcal) 89 kcal
Riebalai (g) 1,0 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,2 g
Angliavandenių (g) 10 g
Iš kurių cukraus (g) 0,6 g
Skaidulų (g) 7,0 g
Baltymų (g) 6,6 g
Druskos (g) 0,56 g
Vitamino B9 (µg) 73,6 µg
paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Vegetariškas buritas su „Portobello“ gry...

    Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobe...

  • Klasikinis buritas su vištiena, kukurūza...

    Kai norisi patiekalo, kuris sujungtų tradicijas ir skonio pilnatvę, klasikinis buritas su vištiena, ...

  • „Tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuota...

    Kai norisi kažko, kame derėtų turtingas skonis ir maistingumas, „tacos“ su „Portobello“ grybu, marin...