1. >Nuo 1853
  2. >Mūsų ĮSA įsipareigojimai

2050 metais žemėje gyvens ne mažiau kaip 9 milijardai žmonių. 9 milijardai vyrų ir moterų, kuriems reikės judėti, apsirengti, dirbti, bet svarbiausia – valgyti. Šiai ateičiai turime pasiruošti jau dabar, užtikrindami perėjimą prie vartojimo būdų, kurie dar labiau tausotų mūsų sveikatą ir planetą. Mes įsitikinę, kad gamta yra mūsų ateitis, tad prisiėmėme pasaulinius įsipareigojimus. Tai vadiname „The B! Pact“. Įsipareigojimai planetai, maistui ir žmonėms. Dabar pereinamasis periodas, o kita stotelė – 2025 m.!

PASAULIUI

2025 metais... mes sumažinsime savo poveikį aplinkai ir būsime dar ekologiškesni.

Su mūsų partneriais ūkininkais, tokiais kaip Eloise Thirouin ir Hubert Gave, mes sukūrėme tvarų ūkininkavimo procesą, kuriame bus naudojama mažiau nei bet kada anksčiau augalų priežiūros produktų ir mineralinių trąšų. Mūsų tikslas yra apsaugoti biologinę įvairovę ir įdiegti alternatyvią, tvarią auginimo praktiką iki 2025 m.

„Bonduelle“ komanda įsitikinusi, kad geriau aprūpinti gamyklas atsinaujinančia energija, sumažinti atliekų kiekį iki minimumo, perdirbti vandenį... 2025 metais, mes smarkiai sumažinsime savo paliekamą anglies dioksido pėdsaką, o visi mūsų įpakavimai bus sukurti taip, kad būtų galima perdirbti ar panaudoti dar kartą.

MAISTUI

2025 metais... mes siūlysime tvaresnį maistą

Daržovės yra mūsų planetos ateities maistas. Mes pagerinsime kokybę, sukursime naujus receptus, didinsime ekologiškų produktų asortimentą, kursime ekologiškas pakuotes ir dar daugiau. 2025 metais mes norime, kad visa Bonduelle Grupė kurtų teigiamą įtaką pasauliui, mes toliau vystysime Louis Bonduelle fondą, kurio tikslas yra sukurti ilgalaikius bei tvaresnius maisto pokyčius.

ŽMONĖMS

2025 metais... mes sustiprinsime mūsų darbuotojų bei visuomenės gerovę!

Darbuotojų iniciatyvos sukelia pokyčius! Visuomenės projektai bus kiekvieno žmogaus kasdienio gyvenimo dalis... nuo Monrealio iki Maskvos, mes stengsimės iš visų jėgų. Mūsų tikslas – įtraukti darbuotojus dalyvauti „Bonduelle“ transformacijoje... nepamirštant pagrindinio tikslo: 2025 metais mes siekiame, kad visiškai nebūtų nelaimingų atsitikimų darbe.