Vegetariška avinžirnių Chana Masala
Vidutinio sunkumo
4 asmenims
15 minučių
15 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakuotė Bonduelle Vapeur avinžirnių (425 ml)
300 g smulkintų pomidorų
1 svogūnas
1 valgomasis šaukštas kokosų aliejaus
Imbiero šaknis
4 arbatiniai šaukšteliai garam masala prieskonių mišinio
4 arbatiniai šaukšteliai maltos kalendros
1 valgomasis šaukštas kario
1 arbatinis šaukštelis kmynų
Čili pagal poreikį
Šviežia kalendra
300 g smulkintų pomidorų
1 svogūnas
1 valgomasis šaukštas kokosų aliejaus
Imbiero šaknis
4 arbatiniai šaukšteliai garam masala prieskonių mišinio
4 arbatiniai šaukšteliai maltos kalendros
1 valgomasis šaukštas kario
1 arbatinis šaukštelis kmynų
Čili pagal poreikį
Šviežia kalendra
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakuotė Bonduelle Vapeur avinžirnių (425 ml)
300 g smulkintų pomidorų
1 svogūnas
1 valgomasis šaukštas kokosų aliejaus
Imbiero šaknis
4 arbatiniai šaukšteliai garam masala prieskonių mišinio
4 arbatiniai šaukšteliai maltos kalendros
1 valgomasis šaukštas kario
1 arbatinis šaukštelis kmynų
Čili pagal poreikį
Šviežia kalendra
300 g smulkintų pomidorų
1 svogūnas
1 valgomasis šaukštas kokosų aliejaus
Imbiero šaknis
4 arbatiniai šaukšteliai garam masala prieskonių mišinio
4 arbatiniai šaukšteliai maltos kalendros
1 valgomasis šaukštas kario
1 arbatinis šaukštelis kmynų
Čili pagal poreikį
Šviežia kalendra
- Žingsnis 1Česnaką, svogūną ir imbierą nuvalykite, smulkiai supjaustykite – imbierą galite sutarkuoti.
- Žingsnis 2Keptuvėje pakepinkite svogūną iki rausvos spalvos. Sudėkite smulkiai supjaustytą imbierą ir česnaką. Viską pakepinkite ir suberkite prieskonius.
- Žingsnis 3Sudėkite susmulkintus pomidorus bei avinžirnius.
- Žingsnis 4Leiskite troškintis ant silpnos ugnies apie 15 minučių, kad skoniai susijungtų.
- Žingsnis 5Įberkite druskos pagal skonį. Pabarstykite smulkintomis kalendromis.
- Žingsnis 6Patiekite su ryžiais. Skanaus!
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu
Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gardaus patiekalo prieskoniai. Leisk jiems nustebinti jus ir jūsų svečius!
Avinžirniai indiškai
Itališkos avinžirnių salotos
Keliaukite kartu su „Bonduelle“! Salotos, kuriose skonio receptorius stebins mocarelos sūris bei daržovių įvairovė. Pasijuskite taip, tarsi pietautumėte Italijoje.
Taip pat atrask...