Vegetariška avinžirnių Chana Masala
Vidutinio sunkumo
4 asmenims
15 minučių
15 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakuotė Bonduelle Vapeur avinžirnių (425 ml)
300 g smulkintų pomidorų
1 svogūnas
1 valgomasis šaukštas kokosų aliejaus
Imbiero šaknis
4 arbatiniai šaukšteliai garam masala prieskonių mišinio
4 arbatiniai šaukšteliai maltos kalendros
1 valgomasis šaukštas kario
1 arbatinis šaukštelis kmynų
Čili pagal poreikį
Šviežia kalendra
300 g smulkintų pomidorų
1 svogūnas
1 valgomasis šaukštas kokosų aliejaus
Imbiero šaknis
4 arbatiniai šaukšteliai garam masala prieskonių mišinio
4 arbatiniai šaukšteliai maltos kalendros
1 valgomasis šaukštas kario
1 arbatinis šaukštelis kmynų
Čili pagal poreikį
Šviežia kalendra
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakuotė Bonduelle Vapeur avinžirnių (425 ml)
300 g smulkintų pomidorų
1 svogūnas
1 valgomasis šaukštas kokosų aliejaus
Imbiero šaknis
4 arbatiniai šaukšteliai garam masala prieskonių mišinio
4 arbatiniai šaukšteliai maltos kalendros
1 valgomasis šaukštas kario
1 arbatinis šaukštelis kmynų
Čili pagal poreikį
Šviežia kalendra
300 g smulkintų pomidorų
1 svogūnas
1 valgomasis šaukštas kokosų aliejaus
Imbiero šaknis
4 arbatiniai šaukšteliai garam masala prieskonių mišinio
4 arbatiniai šaukšteliai maltos kalendros
1 valgomasis šaukštas kario
1 arbatinis šaukštelis kmynų
Čili pagal poreikį
Šviežia kalendra
- Žingsnis 1Česnaką, svogūną ir imbierą nuvalykite, smulkiai supjaustykite – imbierą galite sutarkuoti.
- Žingsnis 2Keptuvėje pakepinkite svogūną iki rausvos spalvos. Sudėkite smulkiai supjaustytą imbierą ir česnaką. Viską pakepinkite ir suberkite prieskonius.
- Žingsnis 3Sudėkite susmulkintus pomidorus bei avinžirnius.
- Žingsnis 4Leiskite troškintis ant silpnos ugnies apie 15 minučių, kad skoniai susijungtų.
- Žingsnis 5Įberkite druskos pagal skonį. Pabarstykite smulkintomis kalendromis.
- Žingsnis 6Patiekite su ryžiais. Skanaus!
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
- ATRASK RECEPTĄ
Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu
Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gardaus patiekalo prieskoniai. Leisk jiems nustebinti jus ir jūsų svečius!
- ATRASK RECEPTĄ
Avinžirniai indiškai
- ATRASK RECEPTĄ
Itališkos avinžirnių salotos
Keliaukite kartu su „Bonduelle“! Salotos, kuriose skonio receptorius stebins mocarelos sūris bei daržovių įvairovė. Pasijuskite taip, tarsi pietautumėte Italijoje.
Taip pat atrask...















.webp)
