Šokoladiniai avinžirniai
100 g juodojo šokolado
1 v.š. kokoso drožlių
100 g juodojo šokolado
1 v.š. kokoso drožlių
- Žingsnis 1Avinžirnius nusausinkite ir sudėkite ant kepimo popieriaus. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C, 25 - 30 minučių.
- Žingsnis 2Tuo metu šokolado gabaliukus ištirpinkite vandens vonelėje.
- Žingsnis 3Apkepintus avinžirnius sumaišykite su šokoladu, jog visi avinžirniai būtų aptepti šokoladu.
- Žingsnis 4Padalinkite į mažesnius gabaliukus. Leiskite atvėsti ir tuomet apibarstykite kokosų drožlėmis.
Avinžirniai indiškai
Brokolių sriuba
Maistinga trinta brokolių sriuba nustebins ne tik jus, bet ir draugus ar šeimos narius. Itin paprasta ir lengvai paruošiama sriuba ne tik soti, bet ir maistinga. Visus metus parduotuvėse randamos daržovės ir vos keli slapti ingredientai – skonių žaismas ir skirtingų produktų darna pakerės net pačius išrankiausius. Toliau dalinamės receptu ir naudingomis šefo įžvalgomis.
Traškios avinžirnių salotos
Sočios ir skanios avinžirnių salotos puikiai tinka tiek pietums ar vakarienei namuose, tiek iškylai su draugais. Į šias salotas galima dėti skirtingus ingredientus ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Lengvai paruošiamas patiekalas pripildys organizmą maistingomis medžiagomis ir suteiks energijos ilgam laikui. Toliau dalinamės receptu ir naudingais šefo patarimais.