Makaronai su malta jautiena ir pupelėmis kario padaže
200 g konservuotų smulkintų pomidorų,
100 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,
100 g konservuotų baltųjų pupelių kario padaže „Bonduelle“,
100 g čederio sūrio,
12 g česnako,
10 g maltos paprikos,
10 g cukraus,
10 g džiovinto raudonėlio,
80 g grietinėlės,
200 g makaronų,
druskos, maltų juodųjų pipirų,
aitriųjų pipirų,
svogūnų laiškų.
200 g konservuotų smulkintų pomidorų,
100 g konservuotų kukurūzų „Bonduelle“,
100 g konservuotų baltųjų pupelių kario padaže „Bonduelle“,
100 g čederio sūrio,
12 g česnako,
10 g maltos paprikos,
10 g cukraus,
10 g džiovinto raudonėlio,
80 g grietinėlės,
200 g makaronų,
druskos, maltų juodųjų pipirų,
aitriųjų pipirų,
svogūnų laiškų.
- Žingsnis 1Keptuvėje kepkite maltą jautieną. Įtarkuokite česnako, suberkite prieskonius ir pakepkite dar 2–3 min. Į keptuvę berkite pupeles kario padaže, kukurūzus, pomidorus, druską, pipirus ir cukrų. Kaitinkite ant vidutinės kaitros 10–12 min. Tuomet į padažą įmaišykite grietinėlę.
- Žingsnis 2Tuo tarpu gausiai pasūdykite vandenį ir išvirkite norimos formos makaronus al dente (žr. ant pakuotės).
- Žingsnis 3Išvirtus makaronus sumaišykite su paruoštu padažu. Ant viršaus berkite tarkuoto čederio sūrio, pakaitinkite makaronus uždengus keptuvės dangčiu dar 2–3 min, kol sūris išsilydys. Papuoškite aitriaisiais pipirais ir svogūnų laiškais. Makaronai su malta jautiena ir pupelėmis kario padaže jau paruošti – skanaus!
Vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais
Kai norisi išbandyti kažką neįprasto ir nustebinti savo skonio receptorius, vegetariška lazanija su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais yra puikus pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia klasikinę itališką lazanijos struktūrą su egzotiškais prieskoniais, suteikiančiais patiekalui unikalų charakterį. Sultingos pupelės ir saldūs kukurūzai, kartu su aromatingu kario padažu, sukuria turtingą skonio ir tekstūros derinį, kuris kiekvieną kąsnį paverčia tikru malonumu. Tai patiekalas, kuris parodo, kad augaliniai ingredientai gali būti ne tik maistingi, bet ir nepaprastai kūrybiški, sukuriantys naują požiūrį į tradicinį patiekalą. Pasigaminkite šią vegetarišką lazaniją su pupelėmis kario padaže ir kukurūzais, jei norite nustebinti svečius arba tiesiog pasimėgauti įdomiu ir neįprastu skoniu kartu su šeima.
Pupelės su kario padažu ir „chorizo“ dešra
Jei ieškote šilto užkandžio, kuris sužadintų skonio pojūčius ir taptų vakarėlio akcentu, pupelės su kario padažu ir „chorizo“ dešra yra būtent tai, ko jums reikia. Šis patiekalas sujungia sodrų, dūmingą „chorizo“ dešros skonį su švelniai pikantiškomis pupelėmis aromatingame kario padaže. Tai šiltas ir intensyvaus skonio užkandis, kuris puikiai dera su traškiais kukurūziniais „nachos“, – kiekvienas šio derinio kąsnis suteikia malonų skonio kontrastą ir tekstūros pojūtį. Pupelės su kario padažu ir „chorizo“ dešra ne tik sušildys šaltą vakarą, bet ir taps nepakeičiamu draugų ar šeimos susibūrimo palydovu, kviečiančiu dalintis ir mėgautis kartu.
Aštri sriuba
Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.