Pinterest

Empanados su kukurūzais ir sūriu

Čilietiški pyragėliai ir kukurūzai juose – tai kvepianti Argentina! Keliaukite kartu su „Bonduelle“ ir nusikelkite mintimis į šią saulėtą šalį.
Lengvas
4 asmenims
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų

Šaldytos bemielės tešlos

200g mocarelos sūrio

Kalendros

1 kiaušinio trynio

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle kukurūzų

Šaldytos bemielės tešlos

200g mocarelos sūrio

Kalendros

1 kiaušinio trynio

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Nupilkite skystį, esantį kukurūzų indelyje. Mocarelą supjaustykite juostelėmis. Kalendrą nuplaukite ir smulkiai supjaustykite.
  2. Žingsnis 2
    Sumaišykite kukurūzus, mocarelą, kalendrą, druską bei pipirus. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
  3. Žingsnis 3
    Iš atšaldytos tešlos su stikline ar indeliu suformuokite rutuliukus.
  4. Žingsnis 4
    Į kiekvieną rutulį įdėkite kukurūzų masės ir sulenkite pusiau.
  5. Žingsnis 5
    Kraštus užspauskite šakute.
  6. Žingsnis 6
    Kiaušinio trynį išplakite ir juo aptepkite visus pyragaičius.
  7. Žingsnis 7
    Kepkite juos 10-20 minučių orkaitėje iki kol pasidarys auksinės spalvos.