Pinterest

Burokėlių humusas

Lengvas
4 asmenims
10 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų „Vapeur“ avinžirnių

900 ml virtų tarkuotų burokėlių

2 vnt citrinų

2 a.š. kumino

Druskos, pipirų

Natūralaus jogurto

Sauja mėtos lapelių
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų „Vapeur“ avinžirnių

900 ml virtų tarkuotų burokėlių

2 vnt citrinų

2 a.š. kumino

Druskos, pipirų

Natūralaus jogurto

Sauja mėtos lapelių

Receptas pagamintas su

'Vapeur' avinžirniai'Vapeur' avinžirniai
  1. Žingsnis 1
    Nusausintus burokėlius, avinžirnius, išspaustas citrinų sultis, kuminą, druską bei pipirus sudėkite į smulkintuvą.
  2. Žingsnis 2
    Viską susmulkinkite iki vientisos masės.
  3. Žingsnis 3
    Pagamintą humusą patiekite inde, jo viduryje įdėkite natūralaus jogurto.
  4. Žingsnis 4
    Gardinkite mėtos lapeliais. Patiekite su norimomis daržovėmis ar duonele.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu

    Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu

    Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gardaus patiekalo prieskoniai. Leisk jiems nustebinti jus ir jūsų svečius!

  • Avinžirniai indiškai

    Avinžirniai indiškai

  • Brokolių sriuba

    Brokolių sriuba

    Maistinga trinta brokolių sriuba nustebins ne tik jus, bet ir draugus ar šeimos narius. Itin paprasta ir lengvai paruošiama sriuba ne tik soti, bet ir maistinga. Visus metus parduotuvėse randamos daržovės ir vos keli slapti ingredientai – skonių žaismas ir skirtingų produktų darna pakerės net pačius išrankiausius. Toliau dalinamės receptu ir naudingomis šefo įžvalgomis.