Burokėlių humusas
Lengvas
4 asmenims
10 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų „Vapeur“ avinžirnių
900 ml virtų tarkuotų burokėlių
2 vnt citrinų
2 a.š. kumino
Druskos, pipirų
Natūralaus jogurto
Sauja mėtos lapelių
900 ml virtų tarkuotų burokėlių
2 vnt citrinų
2 a.š. kumino
Druskos, pipirų
Natūralaus jogurto
Sauja mėtos lapelių
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų „Vapeur“ avinžirnių
900 ml virtų tarkuotų burokėlių
2 vnt citrinų
2 a.š. kumino
Druskos, pipirų
Natūralaus jogurto
Sauja mėtos lapelių
900 ml virtų tarkuotų burokėlių
2 vnt citrinų
2 a.š. kumino
Druskos, pipirų
Natūralaus jogurto
Sauja mėtos lapelių
- Žingsnis 1Nusausintus burokėlius, avinžirnius, išspaustas citrinų sultis, kuminą, druską bei pipirus sudėkite į smulkintuvą.
- Žingsnis 2Viską susmulkinkite iki vientisos masės.
- Žingsnis 3Pagamintą humusą patiekite inde, jo viduryje įdėkite natūralaus jogurto.
- Žingsnis 4Gardinkite mėtos lapeliais. Patiekite su norimomis daržovėmis ar duonele.
Leisk save nustebinti
Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu
Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gardaus patiekalo prieskoniai. Leisk jiems nustebinti jus ir jūsų svečius!
Avinžirniai indiškai
Brokolių sriuba
Maistinga trinta brokolių sriuba nustebins ne tik jus, bet ir draugus ar šeimos narius. Itin paprasta ir lengvai paruošiama sriuba ne tik soti, bet ir maistinga. Visus metus parduotuvėse randamos daržovės ir vos keli slapti ingredientai – skonių žaismas ir skirtingų produktų darna pakerės net pačius išrankiausius. Toliau dalinamės receptu ir naudingomis šefo įžvalgomis.
Taip pat atrask...