Skonis iš Ispanijos

Žaliųjų alyvuogių skonis puikiai dera prie ančiuvių ir tinka kiekvienam užkandžių stalui. Lašelis Ispanijos kiekvienam!
grynasis kiekis: 300 g
sudedamosios medžiagos

Vanduo, žaliosios alyvuogės be kauliukų 37% (kilmės šalis Ispanija), įdaras 10% (ančiuvių pasta 6%, stabilizatoriai: natrio alginatas, tirštikliai: pupenių derva, kalcio chloridas), druska, rūgštys: citrinų rūgštis, pieno rūgštis, antioksidantas: askorbo rūgštis

Sudėtyje yra žuvies.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 602 kJ
Energija (kcal) 146 kcal
Riebalai (g) 15 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 3,0 g
Angliavandenių (g) 0,0 g
Iš kurių cukraus (g) 0,0 g
Skaidulų (g) 2,5 g
Baltymų (g) 1,3 g
Druskos (g) 3,25 g
paruošimo būdas

Alyvuogėmis galite mėgautis iškart!
laikymo sąlygos

Laikyti kambario temperaturoje, vesioje, sausoje vietoje.
Atidarius laikyti atšaldyta ne aukštesneje nei 4°C temperaturoje švariame uždarytame maisto indelyje, suvartoti per 7 dienas.

Atrask mūsų receptus

LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Salotos su pomidorais ir rukola

    Nežinote, ką daryti su sukietėjusia duona bei nekenčiate švaistyti maisto? Nebesukite galvos, „Bonduelle“ siūlo jums sprendimą! Paverskite šią duoną į puikų patiekalą! Kviečiame ragauti itin gaivų receptą.

  • Meksikietiški Tacos Su Carnitu
  • Cachapa venezuelana con brie e bietole