Vanduo, speltos KVIEČIAI 19%, žirniai 16%, rehidratuotos kininės pupuolės 14%, pjaustyti vyšniniai pomidorai 9%, ant grotelių keptos raudonos paprikos 6%, žaliosios alyvuogės 5,5% (alyvuogės 4,6%, druska), aukščiausios rūšies pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus 2,8%, druska, bazilikai, juodieji pipirai.
Skaidulų šaltinis, Baltymų šaltinis .
Sudėtyje gali būti salierai, sojos pėdsakų.
Sudėtyje yra kviečių glitimas.
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 529 kJ | |
Energija (kcal) | 126 kcal | |
Riebalai (g) | 2,2 g | |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,4 g | |
Angliavandenių (g) | 20 g | |
Iš kurių cukraus (g) | 1,6 g | |
Skaidulų (g) | 3,5 g | |
Baltymų (g) | 4,7 g | |
Druskos (g) | 0,82 g |