Žalia klasika

Gausios vitaminų A, C, K bei naudingų skaidulų, skaniosios žaliosios ankštinės pupelės tinka prie bet kokio patiekalo. Pasigardinkite savo pietus!

grynasis kiekis: 400 g grynoji masė be skystos terpės: 220 g
pictogramme

sudedamosios medžiagos

Žaliosios šparaginės pupelės, vanduo, druska.

Folio rūgšties šaltinis

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 84 kJ
Energija (kcal) 20 kcal
Riebalai (g) 0,1 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) <0,1 g
Angliavandenių (g) 1,5 g
- iš kurių cukraus (g) 0,5 g
Skaidulų (g) 3,5 g
Baltymų (g) 1,6 g
Druskos (g) 0,58 g
Vitamino B9 (µg) 46,1 µg

paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vesioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Žaliosios šparaginės pupelės su parmezano sūriu

    Žaliosios šparaginės pupelės su parmezano sūriu

    „Bonduelle“ šparaginių pupelių receptai išsiskiria unikaliais skoniais. Traškios keptos šparaginės pupelės su parmezano sūriu nepaliks abejingų.

  • Žaliosios salotos su mocarelos sūriu

    Žaliosios salotos su mocarelos sūriu

    Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų atsargas! Greitai pagaminama ir beprotiškai skanu.

  • Žirnelių, šparaginių pupelių ir ridikėlių salotos

    Žirnelių, šparaginių pupelių ir ridikėlių salotos

    Įprastos salotos nusibodo ir nori išbandyti kažką naujo? Žirneliai, šparaginės pupelės ir ridikėliai – išskirtinis, itin gardus derinys. Papildykite savo vitaminų atsargas!

Daugiau receptų