Rehidratuoti juodieji lęšiai 20%, vanduo, virtas BULGURAS (kietieji KVIEČIAI) 18%, ant grotelių keptos raudonos paprikos 13%, ant grotelių kepti baklažanai 12,5%, pjaustyti vyšniniai pomidorai 11,5%, aukščiausios rūšies pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus 3%, druska, rozmarinai, juodieji pipirai.
Baltymų šaltinis .
Sudėtyje gali būti salierai.
Sudėtyje yra kviečių glitimas.
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 547 kJ | |
Energija (kcal) | 130 kcal | |
Riebalai (g) | 2,0 g | |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,3 g | |
Angliavandenių (g) | 22 g | |
Iš kurių cukraus (g) | 2,0 g | |
Skaidulų (g) | 2,4 g | |
Baltymų (g) | 4,7 g | |
Druskos (g) | 0,73 g |