1. >Nuo 1853
  2. >Prioritetas nuliui atliekų

Pasaulio banko duomenimis iki 2050 metų pasaulyje atliekų kiekis gali padidėti 70 proc. Dėl šios priežasties būtina siekti, kad atliekų kiekis mažėtų ir būtų įvesti nauji įpročiai. Tinkamas pasirinkimas ateičiai yra rūšiavimas, perdirbimas ir kompostavimas, tačiau kai kuriems tai nėra taip paprasta.

Štai kodėl mes, „Bonduelle“, ėmėmės daug iniciatyvų, siekdami palengvinti perėjimą prie naujo, atsakingesnio ir sąmoningesnio jūsų vartojimo. Efektyvaus perdirbimo pradžia prasideda nuo maisto pakavimo!

 

Perdirbimas: iki begalybės ir už jos ribų!

Mūsų pakuotė pagaminta iš perdirbamų medžiagų, kurios yra draugiškos planetai. Visos „Bonduelle“ skardinės ir stiklainiai yra perdirbami. Mūsų tikslas – iki 2025 metų užtikrinti, kad VISOS mūsų pakuotės būtų 100% perdirbamos arba daugkartinio naudojimo, įskaitant plastikines pakuotes.

Mažiau plastiko mūsų planetai palengvinti

Kalbant apie plastiką, „Bonduelle“ kasdien ieško naujų sprendimų ir stengiasi juos įgyvendinti. Mes dirbame ties eko-įpakavimu, svorio optimizavimo ir maksimalaus perdirbtų bei aplinkai nekenksmingų medžiagų naudojimo, gaminant pakuotes. Sumažinome plastiko kiekį pakuotėse šešiais gramais! Tai reiškia 46% mažesnį plastiko suvartojimą – apie 550 tonų per metus. 

Tavo eilė!

Vartotojai taip pat atlieka svarbų vaidmenį atliekų mažinimo misijoje. Jei pakuotė tinkamai surūšiuota, ją galima perdirbti į žaliavas.

Pavyzdžiui mūsų stiklainius su žirneliais ar pievagrybiais, galite naudoti kitiems maisto produktams ar uogienėms laikyti. 

Pamirškite plastiką ir sveiki atvykę į begalinį perdirbimą!