1. >Nuo 1853
  2. >Naujovių receptas

71% europiečių nemėgsta daržovių

Daugelis iš mūsų (ne tik vaikai!) nemėgsta ir vengia valgyti daržoves. „Usage and Attitude Surveys (U&A), Numsight“ apklausa parodė, jog net 71 % europiečių nevartoja daržovių kiekvieną dieną. Taigi, ką daryti, kad daržovės nebūtų išbrauktos iš mūsų raciono?

„Bonduelle“ receptai siūlo iš 8 raidžių susidedantį sprendimą: n-a-u-j-o-v-ė-s. Jos padeda pripildyti žmonių gyvenimą atradimais, staigmenomis ir troškimais.

Ar esi pasiruošęs naujovėms? „Bonduelle“ daržovės kviečia tave į skonių nuotykį. Štai 4 puikūs įkvėpimo šaltiniai!

Pirmas: „Inovacijų namai“ – idėjų variklis

Esame įsitikinę, kad daugelis vengia daržovių dėl dviejų pagrindinių priežasčių – ilgo ir nepatogaus paruošimo būdo bei įkvėpimo trūkumo.

Kitaip tariant, nėra taip, kad mums nepatinka cukinijos. Iš tikrųjų mums nepatinka tai, kad nežinome, ką su jomis daryti! Štai kodėl mus nuolat domina nauji, neišbandyti receptai, be paliovos ieškome, kaip skaniai ir nesudėtingai pasigaminti daržoves.

Tai yra mūsų pagrindinis šios iniciatyvos siekis – tokių idėjų paieška, kurios duotų kelią naujovėms, plėtrai ir tyrimams. Šioje maisto laboratorijoje mūsų komanda analizuoja unikalias daržovių panaudojimo galimybes ir kuria rytdienos produktus. Tikime, kad „Bonduelle“ daržovės – tai raktas į sveikesnį ir skanesnį rytojų!

Antras: produktų asortimentas, padedantis kasdieniame gyvenime

Su „Bonduelle“ nuo šiol galite valgyti daržoves tarsi makaronus! 100 % daržovių makaronai, pagaminti naudojant avinžirnius, žaliuosius žirnelius, lęšius ir netgi cukinijas! Receptai su daržovių makaronais – tikras atradimas kasdieniniuose maisto gaminimo ritualuose!

„Inspiration“ linija yra visiškai išskirtinio dizaino, supakuota skardinėse, todėl suteikia galimybę lengvai ir greitai papildyti patiekalą mėgstamiausiomis jau paruoštomis daržovėmis.

„Vapeur“ daržovių, paruoštų garuose, linija pasižymi ne tik natūraliu skoniu, traškumu, bet ir maistinių savybių gausa. Paruošimas greitas, nes visos „Bonduelle“ daržovės jau paruoštos valgyti – pupelių, avinžirnių, lęšių nebereikia mirkyti ar virti, todėl tai patogu ir greita.

Trečias: gaminame tai, kas reikalinga

Koks yra geresnis būdas kuriant naujoves, jei ne įsiklausyti į žmones ir sužinoti jų lūkesčius? Norime, kad mūsų produktai atitiktų esamas ir naujas tendencijas bei dabartinius aplinkos ir visuomenės pokyčius. Būtent todėl stengiamės palaikyti ekologišką ūkį. Sukūrėme technologijas, kurios atsižvelgia tiek į aplinką ir produktą, kurį tiekiame, tiek į žmonių poreikius.

Ketvirtas: socialiniai tinklai

Mes stengiamės palaikyti dialogą, todėl mėgstamiausi „Bonduelle“ receptai ruošiami ir pasidalinami specialiai su jumis. Savo interneto svetainėje bei „Facebook“ paskyroje dalinamės įspūdžiais, naujienomis, patarimais ir receptais. Tai puikus šaltinis, norint susipažinti su naujovėmis ir siekiant įtraukti vis daugiau daržovių į savo patiekalus.