1. >Nuo 1853
  2. >Mūsų pažadas geresniam pasauliui

Mes esame įsitikinę, jog gamta yra mūsų ateitis, todėl jai pasižadėjome. Tai vadiname „B! Paktas“ (B! Pact): konkretūs įsipareigojimai planetai, maistui ir žmonėms.

Įmonė, turinti teigiamą poveikį

Klimato pokyčiai pasaulyje šiandien reikalauja, kad įmonės į savo misiją įtrauktų tvarų vystymąsi, įsipareigotų mažinti poveikį aplinkai ir elgtis atsakingai. Mes visi kuriame sveikesnį pasaulį.

Mes norime nutiesti kelią perėjimui prie augalinės mitybos, kad būtų užtikrinta geresnė planetos ir jos gyventojų gerovė. Įsipareigojame procesams, kurių dėka galime gauti „B Corp“ sertifikatą.

B-Corp sertifikatas

Pokyčiai susiję su konkrečiais įsipareigojimais. Sertifikavimo įstaiga „B Corp“ apibrėžia, įvertina ir pripažįsta pareigas. Atlikus auditą ir įvertinus poveikį, ši įstaiga sertifikuoja įmones, kurios „nori teigiamai prisidėti prie visuomenės ir nesiekia būti geriausios pasaulYJE, o geriausios pasaulIUI!” (svetainė: https://bcorporation.eu/). Sertifikuotos įmonės tampa pavyzdžiu kitoms bei atveria kelia pokyčiams.

Šį, „B Corp“ sertifikatą mes matome kaip puikią galimybę tobulinti mūsų socialinę ir aplinkosauginę sritis. Įsipareigojimas gauti sertifikatą yra galimybė žingsnis po žingsnio keisti mūsų verslo kultūrą, nuo esamos keitimo iki veiklos rezultatų peržiūros.

B! Paktas: įsipareigojimai 2025-iems

Nuo pat „Bonduelle“ įkūrimo, kiekvienoje šalyje, kurioje dirbame, mes puoselėjame gamtą ir atsižvelgiame į žmogų. Su šia iniciatyva mes norime dar labiau išplėsti savo vertybes, prisidėti prie gamtos gerovės, gerbti žmones, biologinė įvairovę ir aplinką.

Ši iniciatyva paskelbta 2019 metais ir apibendrina „Bonduelle“ įsipareigojimus maistui, žmonėms ir planetai!

Teigiamas poveikis planetai

Mes vykdome atsakingą žemės ūkį, tam pasitelkdami įvairius metodus bei atliekame įvairius produktų auginimo, paruošimo ir pardavimo tyrimus, kurie parodo, kaip dar galime šias sritis patobulinti.

Kokie mūsų ateities tikslai?

  • Iki 2025 m. 100% dirbamos žemės būtų dirbama, naudojant alternatyvius žemės dirbimo būdus
  • Iki 2035 m. šiltnamio efektą sukeliančių dujų išmetimą sumažinti 20%
  • Iki 2025m. 100% naudojamų pakuočių būtų perdirbamos arba daugkartinio naudojimo

Teigiamas poveikis maistui

„Bonduelle“ taip pat įsipareigoja daryti teigiamą poveikį maisto kultūrai, skatindama atsakingus valgymo įpročius.

Luis Bonduelle fondas yra daugybės iniciatyvių ir nuostabių žmonių idėja, pradėta siekiant vieno tikslo – veikti, kad požiūris į maistą pasikeistų. Šio fondo tinklalapyje skelbiama naudinga informacija apie valgymo įpročius bei maistą, o jų organizuojami renginiai pasakoja apie gerus mitybos įpročius.