1. >Nuo 1853
  2. >Išlaikome daržovių maistines savybes

Mes stengiamės, kad Jūsų lėkštę pasiektų daržovės su didžiausiu kiekiu vitaminų ir mineralų. 

Norint tai suteikti, pasėlius auginame natūraliu laikotarpiu ir konkrečioms kultūroms tinkamiausiose zonose. Siekiant užtikrinti jų geriausią skonį, spalvą ir tekstūra, išlaikyti kuo įmanoma daugiau vitaminų ir mineralų, jie nuimami visiškai prinokę ir perdirbami per daugiausiai 5 valandas nuėmus derlių. Dėl šių priežasčių mūsų gamyklos yra prie dirbamų laukų.

Tam, kad išsaugotumėme visas maistines savybes, mes:

- natūraliai rūšiuojame, plauname ir lupame: daržovės yra rušiuojamos, plaunamos ir nulupamos mechaniškai arba naudojant garus. Šaldytiems ir konservuotiems maisto produktams daržovės yra blanširuojamos vandeniu arba garais, taip išsaugant maistines savybes: skonį, spalvą ir tekstūrą.

- daržoves konservuojame, naudojant temperatūrą: šaldytos daržovės ruošiamos esant šaltai -30°C temperatūrai, o vėliau laikome -18°C temperatūroje; konservuotus produktus kaitiname kelias minutes aukštesnėje nei 130°C temperatūroje uždaroje pakuotėje, o vėliau laikome kambario temperatūroje. 

- atliekame dešimtis kokybės kontrolės patikrinimų nuo derliaus nuėmimo iki produktų sandėliavimo.

"Bonduelle" siekia, kad Jūsų stalą pasiektų tik aukščiausios kokybės daržovės, išlaikiusios savo maistines savybes: tekstūrą, spalvą, skonį.