1. >Nuo 1853
  2. >Gamta – tai mūsų ateitis!

Pasaulio istorija rodo, kad viskas nuolat keičiasi. Dėl bendro žmonijos noro kurti geresnę ir gražesnę ateitį, pokyčiai darosi vis tvaresni ir atsakingesni gamtos bei visuomenės atžvilgiu. Po truputį atkuriami santykiai su pasauliu, o tai padeda mums judėti į priekį.

„Bonduelle“ įmonėje dabar – žaliosios revoliucijos metas. Kadangi prognozuojama, jog ateityje planetoje gyvens 9 milijardai žmonių, daržovės bei kiti augalai, tvarus jų auginimas tampa itin svarbus ateities kartų gerovei.

Išvien su gamta

Gamta – mūsų brangiausias turtas, ir ji mums nuolatos duoda ženklus apie esamą situaciją. Būtina klausytis ir išgirsti jos įspėjimus, laiku reaguoti. Klimato kaita, dirvožemio išeikvojimas, susilpnėjusi biologinė įvairovė... gamtos balansui kyla tiek daug grėsmių, o tai tiesiogiai daro įtaką žmonėms.

Kaip šeimos verslas, orientuotas į ilgalaikį ir atsakingą maisto gaminimą milijonams vartotojų visoje planetoje, mes norime aktyviai prisidėti prie žmonijos gerovės. „Bonduelle“ grupės nariai šiandien sutelkę jėgas į geresnės ateities kūrimą.

Tvirtai tikime, kad turime nutiesti kelią tvaresniam verslui, pasiūlyti novatoriškus ir svarius sprendimus, kad kokybiškos daržovės būtų pasiekiamos kiekvienam. Mums svarbu tai padaryti gerbiant ir tausojant planetą, nes taip užtikrinamas geras ateities kartų gyvenimas.

Jau 165 metus dirbame su savo partneriais, kurdami modernią daržovių auginimo sistemą, gerbiančią orą, dirvožemį ir podirvius. Ryžtingai giname veiksmingą, ekologišką, protingą ir solidarią žemės ūkio pramonę, suinteresuotą į sveiką, saugų, tvarų ir prieinamą maistą. Gamindami produktus iš daržovių, esame įsipareigoję kurti geresnę ateitį kartu, nes tikime, kad gamta – mūsų ateitis.