Gera nuotaika lėkštėje
Avinžirniai – sotūs, pasižymintys didele mitybine verte ir derantys prie daugelio pagrindinių patiekalų. Leiskite jiems jus nustebinti!

Avinžirniai, vanduo, druska
Skaidulų šaltinis
100g | ||
---|---|---|
Energija (kJ) | 500 kJ | |
Energija (kcal) | 119 kcal | |
Riebalai (g) | 2,2 g | |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 0,2 g | |
Angliavandenių (g) | 15 g | |
- iš kurių cukraus (g) | 0,5 g | |
Skaidulų (g) | 7,7 g | |
Baltymų (g) | 6,0 g | |
Druskos (g) | 0,60 g |
Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.
Laikyti sausoje ir vesioje vietoje.
Atrask mūsų receptus
Brokolių sriuba
Maistinga trinta brokolių sriuba nustebins ne tik jus, bet ir draugus ar šeimos narius. Itin paprasta ir lengvai paruošiama sriuba ne tik soti, bet ir maistinga. Visus metus parduotuvėse randamos daržovės ir vos keli slapti ingredientai – skonių žaismas ir skirtingų produktų darna pakerės net pačius išrankiausius. Toliau dalinamės receptu ir naudingomis šefo įžvalgomis.
Itališkos avinžirnių salotos
Keliaukite kartu su „Bonduelle“! Salotos, kuriose skonio receptorius stebins mocarelos sūris bei daržovių įvairovė. Pasijuskite taip, tarsi pietautumėte Italijoje.
Salotos iš Maroko
Kartu su „Bonduelle“ keliaukite į Maroką su Marokietiškomis salotomis ant jūsų stalo. Šios salotos privers apsilaižyti pirštus!