Ingredientai:
- 1 skardinė Bonduelle pupelių pomidorų padaže
- 1 skardinė Bonduelle šparaginių pupelių
- Alyvuogių aliejus
- 1 mažas smulkiai pjaustytas raudonasis svogūnas
- 2 česnako skiltelės
- 1 šaukštas sutrintų aitriosios paprikos prieskonių (jei norima)
- 1 šaukštelis sūdytų kaparėlių, nuplautų, išdžiovintų ir supjaustytų
- 2 šaukštai šviežiai pjaustytų petražolių
- 500 g vištienos krūtinėlės
1 žingsnis
Supjaustytą svogūną kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apie 5 minutes, kol svogūnai gražiai suminkštės. Suberkite smulkintą česnaką ir čili prieskonių, išmaišykite ir patroškinkite dar minutę, kad išsiskirtų aromatas.
2 žingsnis
Sumažinkite kaitrą, pridėkite baltąsias pupeles pomidorų padaže, kaparėlius ir viską patroškinkite. Gardinkite pipirais bei petražolėmis.
3 žingsnis
Tuo pat metu kitoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi sudėkite vištienos krūtinėle ir kepkite po kelias minutes iš kiekvienos pusės iki auksinės spalvos.
4 žingsnis
Vištienos krūtinėlę serviruokite, kaip garnyrą patiekite paruoštą pupelių mišinį ir šparagines pupeles.