1. >Blog'as
  2. >Vištiena su baltosiomis pupelėmis pomidorų padaže

Ingredientai:

1 žingsnis

Supjaustytą svogūną kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apie 5 minutes, kol svogūnai gražiai suminkštės. Suberkite smulkintą česnaką ir čili prieskonių, išmaišykite ir patroškinkite dar minutę, kad išsiskirtų aromatas.

2 žingsnis

Sumažinkite kaitrą, pridėkite baltąsias pupeles pomidorų padaže, kaparėlius ir viską patroškinkite. Gardinkite pipirais bei petražolėmis.

3 žingsnis

Tuo pat metu kitoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi sudėkite vištienos krūtinėle ir kepkite po kelias minutes iš kiekvienos pusės iki auksinės spalvos.

4 žingsnis

Vištienos krūtinėlę serviruokite, kaip garnyrą patiekite paruoštą pupelių mišinį ir šparagines pupeles.