1. >Blog'as
  2. >Sūrio pyragas su žaliaisiais žirneliais

Ingredientai:

1 žingsnis

Žirnelius virkite apie 10 minučių pasūdytame vandenyje.

2 žingsnis

Sausainius sumaišykite su lydytu sviestu ir formoje formuokite sausainių dugną.

3 žingsnis

Du šaukštus žaliųjų žirnelių sumaišykite su alyvuogių aliejumi.

4 žingsnis

Likusius žirnelius sumaišykite su varškte, mėtų lapeliais, druska bei pipirais.

5 žingsnis

Puode sumaišykite pieną su agaru. Viską pašildykite, jog milteliai ištirptų. Mišinį sumaišykite su varškės mase.

6 žingsnis

Masę dėkite ant sausainių dugno. Viską palaikykite šaldytuve iki pilno sustingimo. Tiekinat gardinkite likusiais žaliaisiais žirneliais.