Ingredientai:
- 1 pakelio Bonduelle šaldytų brokolių
- 1 galvutė česnako
- Alyvuogių aliejaus
- 2 v.š. kreminio sūrio
- 50g. migdolų drožlių
- 1 cintrinos nutarkuota žievelė
- Muskato riešutas
- Druska, pipirai
- Patiekimui ruginė duona
1 žingsnis
Česnako viršunėlę nupjaukite, gausiai apšlakstykite alyvuogių aliejumi, gardinkite druska, pipirais. Viską įviniokite į foliką ir kepkite orkaitėje 25-30 minučių.
2 žingsnis
Brokolius paruoškite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
3 žingsnis
Išspauskite česnaką iš žievelės ir kartu su brokoliais sudėkite į smulkintuvą. Viską gerai susmulkinkite iki vientisos masės.
4 žingsnis
Į masę sudėkite kreminį sūrį, citrinos žievelę ir įtarkuokite šiek tiek muskato riešuto, tada po truputi pilkite alyvuogių aliejų, kiek reikia kreminei tekstūrai. Įberkite druskos ir pipirų.
5 žingsnis
Migdolus pakepinkite keptuvėje.
6 žingsnis
Ant duonos riekelių tepkite pagamintą užtepelę ir pabarstykite migdolų drožlėmis.