Ruošiatės draugų vakarienei terasoje? Išbandykite ...
Česnako viršunėlę nupjaukite, gausiai apšlakstykite alyvuogių aliejumi, gardinkite druska, pipirais. Viską įviniokite į foliką ir kepkite orkaitėje 25-30 minučių.
Brokolius paruoškite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
Išspauskite česnaką iš žievelės ir kartu su brokoliais sudėkite į smulkintuvą. Viską gerai susmulkinkite iki vientisos masės.
Į masę sudėkite kreminį sūrį, citrinos žievelę ir įtarkuokite šiek tiek muskato riešuto, tada po truputi pilkite alyvuogių aliejų, kiek reikia kreminei tekstūrai. Įberkite druskos ir pipirų.
Migdolus pakepinkite keptuvėje.
Ant duonos riekelių tepkite pagamintą užtepelę ir pabarstykite migdolų drožlėmis.