Ingredientai:
- 1 skardinė Bonduelle garuose ruoštų avinžirnių
- 10g želatinos
- 200g virtų ryžių
- 100g avižinių dribsnių
- 50g kokoso drožlių
- 100g vanilinio cukraus
- 500g vanilinio pudingo
- 100g cukraus (pudingui)
- 100g šviežių arba šaldytų vaisių
- Mėtų lapelių
- Karamelės arba šokolado užpilo
1 žingsnis
Želatiną paruoškite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
2 žingsnis
Avinžirnius nusausinkite ir sutrinkite šakute, sumaišykite su virtais ryžiais, avižiniais dribsniais, kokoso drožlėmis, vaniliniu cukrumi ⅓ želatinos.
3 žingsnis
Pudingą paruoškite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės. Įmaišykite likusią želatiną. Į indą sudėkite avinžirnių masę, ją užpilkite pudingu ir keleta valandų laikykite šaldytuve.
4 žingsnis
Serviruojant gardinkite vaisiais, mėtų lapeliais ir karamelės arba šokolado užpilu.