1. >Blog'as
  2. >Avinžirnių pyragas

Ingredientai:

  • 1 skardinė Bonduelle garuose ruoštų avinžirnių
  • 10g želatinos
  • 200g virtų ryžių
  • 100g avižinių dribsnių
  • 50g kokoso drožlių
  • 100g vanilinio cukraus
  • 500g vanilinio pudingo
  • 100g cukraus (pudingui)
  • 100g šviežių arba šaldytų vaisių
  • Mėtų lapelių
  • Karamelės arba šokolado užpilo

1 žingsnis

Želatiną paruoškite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.

2 žingsnis

Avinžirnius nusausinkite ir sutrinkite šakute, sumaišykite su virtais ryžiais, avižiniais dribsniais, kokoso drožlėmis, vaniliniu cukrumi ⅓ želatinos.

3 žingsnis

Pudingą paruoškite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės. Įmaišykite likusią želatiną. Į indą sudėkite avinžirnių masę, ją užpilkite pudingu ir keleta valandų laikykite šaldytuve.

4 žingsnis

Serviruojant gardinkite vaisiais, mėtų lapeliais ir karamelės arba šokolado užpilu.