(to be translated in LV)
Ingredientai:
-
400g Bonduelle žiedinių kopūstų ryžių
-
1 kiaušinis
-
50g tarkuoto parmezano sūrio
-
200g pomidorų padažo
-
1 mozzarella sūrio
-
4 šviežių pievagrybių
-
Juodųjų arba žaliųjų Bonduelle alyvuogių
-
1 v.š. raudonėlio arba džiovinto čiobrelio
-
1 v.š. alyvuogių aliejaus
-
Serviravimui: pasirinktų žalumynų
1 žingsnis
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Bonduelle žiedinių kopūstų ryžius paruoškite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
2 žingsnis
Nusauskinte ir suspauskite paruoštus žiedinių kopūstų ryžius. Galite naudoti sietelį, jog išspaustumėte kuo daugiau sulčių.
3 žingsnis
Paruoštus žiedinių kopūstų ryžius sumaišykite su kiaušiniu, parmezano sūrio, pipirais. Ant kepimo popieriaus formuokite apie 1 cm storio apvalią formą.
4 žingsnis
Paruoštą formą kepkite 30-40 minučių, atidarydami orkaitę keletą kartų, jog išeitų garai. Tešlos kampai turi būti švelniai rudi, o pats padas traškus ir turi lengvai nusiimti nuo kepimo popieriaus.
5 žingsnis
Padą ištraukite iš orkaitės. Tepkite pomidorų padažą, dėkite pjaustytą mozzarella, pjaustytus pievagrybius ir alyvuoges. Galite dėti ir pasirinktus produktus. Gardinkite raudonėliu ir alyvuogių aliejumi.
6 žingsnis
Orkaitės temperatūra pakelkite iki 210°C ir kepkite picą. Kepkite apie 10-15 minučių iki kol sūris ištirps. Patiekite karštą, gardindami pasirinktomis salotomis.