(to be translated in LV)

Ingredientai:

  • 400g Bonduelle žiedinių kopūstų ryžių

  • 1 kiaušinis

  • 50g tarkuoto parmezano sūrio

  • 200g pomidorų padažo

  • 1 mozzarella sūrio

  • 4 šviežių pievagrybių

  • Juodųjų arba žaliųjų Bonduelle alyvuogių

  • 1 v.š. raudonėlio arba džiovinto čiobrelio

  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus

  • Serviravimui: pasirinktų žalumynų

1 žingsnis

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Bonduelle žiedinių kopūstų ryžius paruoškite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.

2 žingsnis

Nusauskinte ir suspauskite paruoštus žiedinių kopūstų ryžius. Galite naudoti sietelį, jog išspaustumėte kuo daugiau sulčių.

3 žingsnis

Paruoštus žiedinių kopūstų ryžius sumaišykite su kiaušiniu, parmezano sūrio, pipirais. Ant kepimo popieriaus formuokite apie 1 cm storio apvalią formą.

4 žingsnis

Paruoštą formą kepkite 30-40 minučių, atidarydami orkaitę keletą kartų, jog išeitų garai. Tešlos kampai turi būti švelniai rudi, o pats padas traškus ir turi lengvai nusiimti nuo kepimo popieriaus.

5 žingsnis

Padą ištraukite iš orkaitės. Tepkite pomidorų padažą, dėkite pjaustytą mozzarella, pjaustytus pievagrybius ir alyvuoges. Galite dėti ir pasirinktus produktus. Gardinkite raudonėliu ir alyvuogių aliejumi.

6 žingsnis

Orkaitės temperatūra pakelkite iki 210°C ir kepkite picą. Kepkite apie 10-15 minučių iki kol sūris ištirps. Patiekite karštą, gardindami pasirinktomis salotomis.