1. >Blog'as
  2. >Žaliųjų žirnelių, imbiero ir kokoso plovas

Ingredientai:

  • 280g basmati ryžiai
  • 150g Bondulle Vapeur šaldyti žalieji žirneliai
  • 700ml daržovių sultinys
  • 200ml kokosų pienas
  • 1 svogūnas
  • 1/4 šaukštelio šviežiai tarkuotas arba maltas imbieras
  • 1 a.š. alyvuogių aliejus
  • 1 v.š. druska
  • Kalendra

1 žingsnis

Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Nuplaukite ryžius.

2 žingsnis

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Aliejuje pakepinkite ryžius. Pridėkite žaliuosius žirnelius, imbierą ir druską.

3 žingsnis

Supilkite kokosų pieną ir daržovių sultinį. Užvirkite, uždenkite ir virkite ant mažos ugnies apie 18 minučių.

Gardinkite prieskoniais. Patiekite su kalendromis.