1. >Blog'as
  2. >Salotos su raudonosiomis pupelėmis, burokėliais ir tahini pasta

Ingredientai:

Salotoms

  • 1 burokėlis
  • 1 mažas brokolis
  • Maža sauja razinų
  • ½ skardinės Bonduelle raudonųjų pupelių

Tahini padažui

  • 2 šaukštai tahini pastos
  • 1 arb. šaukštelis ryžių sirupo (arba klevų sirupo)
  • ½ arb. šaukštelio druskos
  • Žiupsnelis pipirų
  • 1 šaukštas obuolių acto
  • 2 arb. šaukšteliai vandens (jeigu reikia galima šiek tiek daugiau)

1 žingsnis

Pirmiausia pasiruoškime padažą salotoms – tahini pastą sumaišykime su klevų sirupu, obuolių actu, įpilkite vandens, įberkite druskos, pipirų.

2 žingsnis

Supjaustykite jau išvirtą burokėlį ir žalią brokolį – viską sudedame į salotų indą. Suberkite konservuotas garuose raudonąsias pupeles ir razinas.

3 žingsnis

Įpilkite Tahini padažo ir viską gerai išmaišykite.

Šiame recepte naudojama