Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus - miltus, kepimo miltelius, cinamoną. Kita dubenyje išplakite cukrų su aliejumi, plakdami po vieną pridėkite kiaušinius, suberkite citrinos žievelę. Sodą galite sumaišyti su grietine ir įmaišyti į ruošiamą mišinį arba sodos miltelius įmaišykite į sausų ingredientų mišinį.
Sausus ingredientus persijokite į išplaktą masę ir sumaišykite. Morkas sutrinkite šakute ir pridėkite į ruošiamą masę. Taip pat, sudėkite razinas ir graikinius riešutus.
Masę sudėkite į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite 40-60 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 175°C temperatūros.
Tepamą sūrį išplakite su laimo sultimis, lašeliu vanilės ekstrakto ir galite pridėti kelis šaukštus medaus. Atvėsusį pyragą aptepkite paruoštu glaistu.