1 žingsnis
Įmuškite kiaušinius į dubenį, išplakite juos su jogurtu, įberkite miltus. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
2 žingsnis
Supilkite pieną, suberkite mieles, druską ir pipirus. Viską išmaišykite – neturi likti miltų gumuliukų.
3 žingsnis
Galiausiai į blynų tešlą suberkite tarkuotas morkas ir žirnelius.
4 žingsnis
Ant vidutinės ugnies įkaitinkite nedidelę keptuvę su šlakeliu sviesto arba šlakeliu aliejaus.
5 žingsnis
Semkite su samčiu morkų blynų mišinį ir pilkite į keptuvę.
6 žingsnis
Palaukite, kol blynų paviršiuje susidarys maži burbuliukai ir tik tada juos apverskite su mentele. Reguliariai nuvalykite keptuvę tarp kepimų, kad aliejus ar sviestas nepridegtų.
7 žingsnis
Patiekite šiuos morkų ir žirnių blynus su varške, tzatziki, gvakamole ar kitu mėgstamu padažu.