Ingredientai:
- 400 g moliūgai ir daržovės sriubai (Bonduelle)
- 2 česnako skiltelės
- 2-3 vnt saldžių bulvių
- 800 g garuose virtų avinžirnių (Bonduelle vapeur)
- 1 vnt poro
- 2 g malto imbiero
- 2 g maltos paprikos
- 2-3 vnt šviežio čiobrelio
- 50 g šviežių špinatų
- 250 ml kokosų pieno
- Malto kumino
- 2-3 vnt lauro lapų
- 2 v.š. kepintų sezamų aliejaus
- 60 ml laimo sulčių
- Druska, malti juodi pipirai
- Alyvuogių aliejus
Gamyba
Saldžias bulves nuskuskite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Porą supjaustykite griežinėliais. Dideliame puode įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite porus ir smulkiai pjaustytą česnaką. Kepkite 2-3 min., tuomet suberkite visus prieskonius – lauro lapus, kuminą, imbierą, čiobrelius, raudonosios paprikos miltelius, druską ir pipirus. Kepkite dar 1-2 min. Sudėkite saldžias bulves, moliūgus ir viską kartu pakepkite 5-7 min. Įpilkite apie 500 ml vandens. Uždenkite ir virkite, kol jie suminkštės. Tuomet sudėkite avinžirnius, špinatus, supilkite kokosų pieną ir viską patroškinkite dar 3-4 min.
Pagal skonį užpilkite sezamų aliejaus, ir laimo sulčių.