1. >Blog'as
  2. >Bolivinės balandos šokoladinis tortas

Ingredientai:

  • 2 pakuotės Bonduelle MINI bolivinės balandos, 2x106ml
  • 1.5 puodelio vandens
  • 1/3 puodelio pieno
  • 4 didelių kiaušinių
  • Vanilės
  • 3/4 puodelio lydyto sviesto
  • 1.5 puodelio sijotos kakavos
  • 2 a.š. kepimo miltelių
  • 1/2 a.š. druskos

1 žingsnis

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.

2 žingsnis

Sumaišykite pieną, kiaušinius, vanilę, bolivinę balandą ir sviestą iki vienalytės masės.

3 žingsnis

Cukrų sumaišykite su kakava, druska ir kepimo milteliais. Abu mišinius gerai sumaišykite iki tešlos konsistencijos.

4 žingsnis

Pagamintą tešlą sudėkite į kepimo formą (20cm diametru) ir kepkite orkaitėje 45 minutes.

Skanaus!