1. >Blog'as
  2. >Bolivinė balanda su šokoladu ir kokosu

Ingredientai:

  • 4 pakuotės Bonduelle MINI bolivinės bolandos, 4x106ml
  • 120g datulių
  • 130g žemės riešutų sviesto
  • 80g kokosų aliejaus
  • 10g kakavos
  • Romo pagal skonį
  • Kakavos, kokoso drožlių

1 žingsnis

Smulkintas datules sumaišykite su bolivine balanda.

2 žingsnis

Pridėkite kokosų aliejų, žemės riešutų sviestą, truputį romo ir kakavą.

3 žingsnis

Mišinį padėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

4 žingsnis

Išimkite iš šaldytuvo ir formuokite mažus kamuoliukus, juos voliokite kakavoje arba kokoso drožlėse.

5 žingsnis

Galite serviruoti nekeptą arba kepti 10-15 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C temperatūros.

Skanaus!