1. >Receptai
  2. >Žiedinių kopūstų ryžių troškinys

Žiedinių kopūstų ryžių troškinys

Ryžių troškinys be ryžių? Ar tai įmanoma? TAIP! Naudojamus ryžius galite pakeisti į Bonduelle žiedinių kopūstų ryžius - mėgaukites atrasdami naujus skonius.
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
20 minučių
Ingredientai
Ingredientai
4 žmonėms
1 pakelis Bonduelle žiedinių kopūstų ryžių

80g žaliųjų žirnelių

50g kepintų svogūnų

100g pjaustyto kumpio

3 kiaušinių

2 v.š. sezamų aliejaus

2 v.š. ryžių acto
Ingredientai 4 porcijoms
1 pakelis Bonduelle žiedinių kopūstų ryžių

80g žaliųjų žirnelių

50g kepintų svogūnų

100g pjaustyto kumpio

3 kiaušinių

2 v.š. sezamų aliejaus

2 v.š. ryžių acto
  1. Žingsnis 1
    Kiaušinius įmuškite į indą, gardinkite prieskoniais, išmaišykite ir maišydami supilkite į įkaitintą keptuvę su lašeliu aliejaus. Viską maišykite, jog gautumėte omletą mažais gabaliukais.
  2. Žingsnis 2
    Pakaitinkite sezamų aliejų: sudėkite žiedinių kopūstų ryžius, svogūnus ir žaliuosius žirnelius. Viską apšlakstykite ryžių actu.
  3. Žingsnis 3
    Pridėkite kumpį ir omleto gabaliukus. Gardinkite druska ir pipirais. Serviruokite karštą.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Portobello grybai įdaryti žiedinių kopūs...
  • Žiedinių kopūstų pica

    Be glitimo, be angliavandenių žiedinių kopūstų pica pakeis Jūsų penktadienio picų vakarus! Be sąžinė...

  • Lęšių ir žiedinių kopūstų mėsainis