1. >Receptai
  2. >Sluoksniuotos tešlos eglutė su daržovėmis

Sluoksniuotos tešlos eglutė su daržovėmis

Lengvas
4 asmenims
30 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinė tradicinių Bonduelle žirnių 400 g

1 skardinė Bonduelle kukurūzų 340 g

400 g sluoksniuotos tešlos

150 g grietinės

30 g bazilikų pesto

Druskos ir pipirų
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinė tradicinių Bonduelle žirnių 400 g

1 skardinė Bonduelle kukurūzų 340 g

400 g sluoksniuotos tešlos

150 g grietinės

30 g bazilikų pesto

Druskos ir pipirų
  1. Žingsnis 1
    Sluoksniuotos tešlos lakštą padalinkite per pusę. Kiekvieną stačiakampį supjaustykite išilgai įstrižainės, gaudami vienodus trikampius. Vieną trikampį ištepkite grietine ir pesto.
  2. Žingsnis 2
    Gausiai apibarstykite nusausintais žirneliais ir kukurūzais. Pabarstykite druska ir pipirais.
  3. Žingsnis 3
    Uždenkite daržoves antruoju trikampiu. Supjaustykite aštriu peiliu arba picos pjaustytuvu, centre palikite 1 - 2 cm nepjaustytus.
  4. Žingsnis 4
    Kiekvieną eglutės šakelę pasukite į vieną pusę ir kepkite apie 20 minučių 220°C temperatūroje.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Indiški daržovių blyneliai

    Jeigu jūsų šeimai labiausiai patinka sveiki patiekalai, pabandykite tai! Daržovių blyneliai nukels į Indiją, net jeigu ten dar ir nebuvote.

  • Makaronai su žirneliais

    Žirneliai skanūs ir vieni, tačiau jie dar skanesni su makaronais! Patiekalas puikiai tiks vakarienei...

  • Šalta žirnelių sriuba su avokadu

    Švieži ar šaldyti žalieji žirneliai – jie visada pasiruošę keliauti į sriubą! Ši šalta žirnelių sriu...