Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Keptos raudonosios pupelės su ryžiais ir kedrų riešutais
Lengvas
Ingredientai
1 žmogui
Virti ryžiai 120g
Kale kopūstas 50g
Kepintų sezamų sėklų aliejus 3g
Konservuotos raudonos pupelės Vapeur Bonduelle 60g
Kedro riešutai 10g
Garstyčios 5g
Medus 5g
Balto vyno actas 5g
Alyvuogių aliejus 30g
Cukrus, druska, pipirai pagal skonį
Ingredientai 1 porcijai
Virti ryžiai 120g
Kale kopūstas 50g
Kepintų sezamų sėklų aliejus 3g
Konservuotos raudonos pupelės Vapeur Bonduelle 60g
Kedro riešutai 10g
Garstyčios 5g
Medus 5g
Balto vyno actas 5g
Alyvuogių aliejus 30g
Cukrus, druska, pipirai pagal skonį
Receptas pagamintas su
Raudonosios pupelės
Žingsnis 1
Užvirkite puodelį vandens, paskaninkite druska, sudėkite kale kopūstus ir virkite apie 1 minute.
Žingsnis 2
Šalia turėkite pasidarę šalto vandens su ledukais vonelę. Į vandens ir ledukų vonelę dėkite apvirtus kale kopūstus, atšalus kopūstams, juos perkelkite ant virtuvinio popieriaus ir gerai nusausinkite.
Žingsnis 3
Nusausintus kopūstus pagardinkite kepintų sezamų aliejumi, šiek tiek druskos, cukraus, pipirų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Iš garstyčių, medaus, balto vyno acto, alyvuogių aliejaus, šiek tiek druskos bei pipirų, elektrinio trintuvo pagalbą padarykite padažą.
Į lėkštę dėkite šiltus ryžius, kale kopūstus, pašildytas raudonąsias pupeles, apšlakstykite padažu ir pagardinkite kepintais kedrų riešutais.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Kario makaronai su pupelėmis ir daržovėm...
Daržovių patiekalai gali išties nustebinti. Pupelės ir makaronai gali pasirodyti nesuderinama kombinacija, tačiau šiame recepte jie puikiai tinka. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir likite nustebinti!
Tailandietiškas „Red Thai“ karis
„Bonduelle“ receptai pietums šį kartą jus nukels į Tailandą. Ragaukite „Red Thai“ karį savo virtuvėj...