1. >Receptai
  2. >Burokėlių humusas

Burokėlių humusas

Lengvas
4 asmenims
10 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų „Vapeur“ avinžirnių

900 ml virtų tarkuotų burokėlių

2 vnt citrinų

2 a.š. kumino

Druskos, pipirų

Natūralaus jogurto

Sauja mėtos lapelių
Ingredientai 4 porcijoms
1 skardinės Bonduelle garuose ruoštų „Vapeur“ avinžirnių

900 ml virtų tarkuotų burokėlių

2 vnt citrinų

2 a.š. kumino

Druskos, pipirų

Natūralaus jogurto

Sauja mėtos lapelių
  1. Žingsnis 1
    Nusausintus burokėlius, avinžirnius, išspaustas citrinų sultis, kuminą, druską bei pipirus sudėkite į smulkintuvą.
  2. Žingsnis 2
    Viską susmulkinkite iki vientisos masės.
  3. Žingsnis 3
    Pagamintą humusą patiekite inde, jo viduryje įdėkite natūralaus jogurto.
  4. Žingsnis 4
    Gardinkite mėtos lapeliais. Patiekite su norimomis daržovėmis ar duonele.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Traškios avinžirnių salotos

    Sočios ir skanios avinžirnių salotos puikiai tinka tiek pietums ar vakarienei namuose, tiek iškylai su draugais. Į šias salotas galima dėti skirtingus ingredientus ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Lengvai paruošiamas patiekalas pripildys organizmą maistingomis medžiagomis ir suteiks energijos ilgam laikui. Toliau dalinamės receptu ir naudingais šefo patarimais.

  • Makaronai su brokoliais ir rikotos sūriu

    Lengvai paruošiami makaronai, tinkantys kiekvienam. Brokoliai ir rikotos sūris – pikantiški šio gard...

  • Brokolių sriuba

    Maistinga trinta brokolių sriuba nustebins ne tik jus, bet ir draugus ar šeimos narius. Itin paprast...