1. >Receptai
  2. >Bulvių salotos su obuoliais ir riešutais

Bulvių salotos su obuoliais ir riešutais

Vidutinio sunkumo
5 asmenims
20 minučių
10 minučių
Ingredientai
5 žmonėms
1 pakelis Bonduelle kukurūzų (425 ml)

500 g bulvių

2 vnt obuolių

1 raudonojo svogūno

10 vnt graikinių riešutų

1 v.š. garstyčių

1 v.š. medaus

1 v.š. obuolių sidro acto

100 ml vandens

Druska, pipirai, petražolė
Ingredientai 5 porcijoms
1 pakelis Bonduelle kukurūzų (425 ml)

500 g bulvių

2 vnt obuolių

1 raudonojo svogūno

10 vnt graikinių riešutų

1 v.š. garstyčių

1 v.š. medaus

1 v.š. obuolių sidro acto

100 ml vandens

Druska, pipirai, petražolė
  1. Žingsnis 1
    Bulves išvirkite (galite su lupenomis). Virtas bulves supjaustykite ir apkepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
  2. Žingsnis 2
    Raudonąjį svogūną nulupkite ir supjaustykite. Nuplautus obuolius supjaustykite kubeliais.
  3. Žingsnis 3
    Susmulkinkite graikinius riešutus.
  4. Žingsnis 4
    Visus ingredientus sumaišykite dideliame inde. Atskirame indelyje sumaišykite garstyčiais, medų, actą ir vandenį.
  5. Žingsnis 5
    Gautą padažą sumaišykite su ingredientais. Gardinkite druska, pipirais ir petražolėmis.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Troškinys

    Troškinys taps greita ir sveika vakariene, kai namuose svečiuosis draugai, ar net romantiško vakaro su artimu žmogumi metu. Jis visur tiks ir visiems patiks!

  • Indiškas vištienos karis

    „Bonduelle“ receptai pietums – itin gardūs ir netikėti. Šį kartą keliaukite į Indiją ir ragaukite be...

  • Itališkas užkandis „Bruschetta“

    Užkandžiai jums neatsiejama dienos dalis? Tuomet kartu su „Bonduelle“ nukeliaukite į Italiją pasigam...