Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Žaliųjų žirnelių ledai su kokosu ir pistacijomis
„Bonduelle“ sveiki receptai – tai ne tik pagrindiniai patiekalai, tačiau ir desertai! Žaliųjų žirnelių ledai nustebins ne vieną, todėl nieko nelaukite ir išbandykite.
Vidutinio sunkumo
2 asmenims
30 minučių
Ingredientai
2 žmonėms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių
200ml kokosų pieno
100g cukraus pudros
2 saujų pistacijų, nesūdytų ir apkeptų
Ingredientai 2 porcijoms
1 skardinės Bonduelle žaliųjų žirnelių
200ml kokosų pieno
100g cukraus pudros
2 saujų pistacijų, nesūdytų ir apkeptų
Receptas pagamintas su
Žalieji žirneliai
Žingsnis 1
Trintuvėje sutrinkite žirnelius ir gautą masę persijokite su sieteliu.
Žingsnis 2
Kokosų pieną pašildykite. Nuimkite nuo kaitros.
Žingsnis 3
Cukraus pudrą ištirpinkite, o pistacijas sumalkite.
Žingsnis 4
Visus ingredientus sumaišykite karšto vandens vonelėje. Maišykite iki kol gausis kreminė konsistencija.
Žingsnis 5
Masę atšaldykite šalto vandens vonelėje ir laikykite šaldiklyje.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Lazanija su žuvimi ir žaliaisiais žirnel...
Visus skonio receptorius galinti nustebinti lazanija. Receptas, nukelsiantis jus į Italiją – tai lazanija su žuvimi ir žaliaisiais žirneliais!
Aštri sriuba
Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti v...
Daržovių apkepas
Daržovių patiekalai – tai ne tik gardūs, tačiau ir maistingi namų svečiai. Daržovių apkepo skonių ga...