1. >Receptai
  2. >Tagliatelle su grybais ir vištiena

Tagliatelle su grybais ir vištiena

Tagliatelle - tai itališkų makaronų forma, kuriuos pagaminti yra super lengva! O kas geriau dera prie makaronų, nei vištiena su grybais? Lengvas ir itin gretai paruošiamas patiekalas kiekvieno kasdienybei.
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
300 g tagliatelle makaronų

1 svogūnas

500 g grybų (šviežių, šaldytų arba konservuotų Bonduelle)

2 vištienos krūtinėlės gabalėliai

Garstyčios

Grietinėlė

Alyvuogių aliejus

Druska pipirai
Ingredientai 4 porcijoms
300 g tagliatelle makaronų

1 svogūnas

500 g grybų (šviežių, šaldytų arba konservuotų Bonduelle)

2 vištienos krūtinėlės gabalėliai

Garstyčios

Grietinėlė

Alyvuogių aliejus

Druska pipirai
  1. Žingsnis 1
    1 svogūną ir 500 g grybų supjaustykite juostelėmis. Norėdami sutaupyti laiko, nedvejodami naudokite šaldytus Bonduelle grybus, jau supjaustytus arba konservuotus, tiesiog nusausintus.
  2. Žingsnis 2
    Pakepinkite juos keptuvėje su trupučiu aliejaus 5 minutes, kol išgaruos vanduo.
  3. Žingsnis 3
    Sudėkite gabaliukais supjaustytą vištienos krutinėlę ir pakepinkite 5 minutes.
  4. Žingsnis 4
    Įpilkite 1 arb. šaukštelį garstyčių, 4 v.š. šaukštus riebios grietinėlės, druskos ir pipirų.
  5. Žingsnis 5
    Uždenkite ir troškinkite 10 minučių. Tuo tarpu 300 g tagliatelle makaronų išvirkite pasūdytame verdančiame vandenyje. Nusausinkite juos ir apipilkite grietinėlės, grybais ir vištienos padažu.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas
  • Avinžirniai indiškai
  • „Tacos“ su krevetėmis, ananasu ir čili p...

    Įsivaizduokite saulėtą dieną, kai jūros brizas lengvai glosto veidą, o ore tvyro tropinių vaisių aro...

  • „Tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuota...

    Kai norisi kažko, kame derėtų turtingas skonis ir maistingumas, „tacos“ su „Portobello“ grybu, marin...