Norint pamatyti filmuką, turite sutikti su Youtube slapukais
Tagliatelle su grybais ir vištiena
Tagliatelle - tai itališkų makaronų forma, kuriuos pagaminti yra super lengva! O kas geriau dera prie makaronų, nei vištiena su grybais? Lengvas ir itin gretai paruošiamas patiekalas kiekvieno kasdienybei.
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
300 g tagliatelle makaronų
1 svogūnas
500 g grybų (šviežių, šaldytų arba konservuotų Bonduelle)
2 vištienos krūtinėlės gabalėliai
Garstyčios
Grietinėlė
Alyvuogių aliejus
Druska pipirai
Ingredientai 4 porcijoms
300 g tagliatelle makaronų
1 svogūnas
500 g grybų (šviežių, šaldytų arba konservuotų Bonduelle)
2 vištienos krūtinėlės gabalėliai
Garstyčios
Grietinėlė
Alyvuogių aliejus
Druska pipirai
Žingsnis 1
1 svogūną ir 500 g grybų supjaustykite juostelėmis. Norėdami sutaupyti laiko, nedvejodami naudokite šaldytus Bonduelle grybus, jau supjaustytus arba konservuotus, tiesiog nusausintus.
Žingsnis 2
Pakepinkite juos keptuvėje su trupučiu aliejaus 5 minutes, kol išgaruos vanduo.
Žingsnis 3
Sudėkite gabaliukais supjaustytą vištienos krutinėlę ir pakepinkite 5 minutes.
Žingsnis 4
Įpilkite 1 arb. šaukštelį garstyčių, 4 v.š. šaukštus riebios grietinėlės, druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Uždenkite ir troškinkite 10 minučių. Tuo tarpu 300 g tagliatelle makaronų išvirkite pasūdytame verdančiame vandenyje. Nusausinkite juos ir apipilkite grietinėlės, grybais ir vištienos padažu.
Leisk save nustebinti
LengvasVidutinio sunkumoSudėtingas
< 15 Minučių15 - 45 Minučių45 m ir +
Apibūdinimas▶
Avinžirniai indiškai
„Tacos“ su krevetėmis, ananasu ir čili p...
Įsivaizduokite saulėtą dieną, kai jūros brizas lengvai glosto veidą, o ore tvyro tropinių vaisių aro...
„Tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuota...
Kai norisi kažko, kame derėtų turtingas skonis ir maistingumas, „tacos“ su „Portobello“ grybu, marin...