1. >Blog'as
  2. >Laisvalaikis gryname ore su Lunch bowl – lengvai ir maistingai

Šilti ir saulėti orai suteikia galimybę vis daugiau laiko praleisti gryname ore. Nuo smagių iškylų iki aktyvaus laisvalaikio – kiekvienas gali atrasti sau patinkančių veiklų. Žinoma, tam, kad jų metu nepritrūktų energijos ir geros nuotaikos, svarbu pasirūpinti maistu. Tačiau sugalvoti, ką valgyti būnant gryname ore, ne visada lengva, todėl dažnai pasirenkami ne itin maistingi produktai arba tokie, kuriuos ganėtinai sunku paruošti. Išeitis – Bonduelle Lunch bowl mišiniai, kurie yra maistingi, skanūs ir patogūs naudoti. Taigi, pakalbėkite plačiau, kodėl tai puikus pasirinkimas leidžiant laisvalaikį gryname ore.

 

Galima valgyti iš karto

Vienas pagrindinių kriterijų renkantis maistą laisvalaikiui gamtoje yra galimybė jį valgyti iš karto. Tai leidžia sutaupyti laiko ir daugiau jo skirti mėgavimuisi pačiu maistu ar tam tikrai veiklai, pavyzdžiui, žygiavimui ar dviračio mynimui. Be to, sudėtingiems patiekalams paruošti reikia energijos ir išteklių, kurių gali pritrūkti leidžiant laiką gamtoje. Su Lunch bowl mišiniais viskas kur kas paprasčiau, kadangi produktai jau yra paruošti ir galima juos valgyti iš karto. Norint, šiuos mišinius galima pašildyti vos per kelias minutes. Pastarąjį paruošimo būdą rekomenduojame išbandyti, jei planuojate kurti laužą ar naudoti vienkartinį grilį ir su savimi turėsite maisto šildymui tinkamą indą.

Lengva nešiotis su savimi

Ruošiantis iškylauti, o ypač aktyviai leisti laisvalaikį gamtoje, nesinori apsikrauti nereikalingais arba sunkiai transportuojamais daiktais. Bonduelle Lunch bowl mišiniai yra supakuoti sandariose, daug vietos neužimančiose pakuotėse, todėl juos patogu pasiimti su savimi. Šiuos produktus be didelių pastangų sutalpinsite kuprinėje ar krepšyje ir nereikės jaudintis dėl jų išsiliejimo. Be to, Lunch bowl mišiniai yra pritaikyti laikyti kambario temperatūroje, o tai leidžia užtikrinti, kad maistas išliks saugus vartoti net ir be šaltkrepšio.

Didelis maistingųjų medžiagų kiekis

Žygiai, stovyklavimas ir kitos aktyvios veiklos gamtoje reikalauja nuolatinio energijos kiekio. Maistingi patiekalai, kuriuose gausu baltymų ir sudėtinių angliavandenių, gali padėti palaikyti energijos lygį ir išvengti nuovargio, todėl turėsite pakankamai energijos mėgautis laisvalaikiu. Lunch bowl mišiniai pasižymi dideliu maistingųjų medžiagų kiekiu. Pagrindinės jų sudedamosios dalys yra kruopos ir įvairios daržovės, kuriuose gausu organizmui reikalingų vitaminų bei mineralų. Be to, Lunch bowl mišiniuose naudojamas aukščiausios rūšies pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, kuris praturtina patiekalus sveikaisiais riebalais ir antioksidantais. Taigi, tai sveikas, maistingas ir sotus pasirinkimas, puikiai tinkantis laisvalaikiui gamtoje.

Pritaikyti skirtingiems skoniams

Dar vienas Bonduelle Lunch bowl mišinių privalumas – galimybė rinktis iš trijų skirtingų variantų. Pirmasis – raudonosios ir baltosios bolivinės balandos, pjaustytų morkų, avinžirnių ir saldžiųjų kukurūzų mišinys. Antrasis – speltos kviečių, žirnių, kininių pupuolių, pjaustytų vyšninių pomidorų, ant grotelių keptų raudonųjų paprikų ir žaliųjų alyvuogių mišinys. Trečiasis – bulguro (kietųjų kviečių), juodųjų lęšių, ant grotelių keptų raudonųjų paprikų bei baklažanų ir pjaustytų vyšninių pomidorų mišinys. Tad kviečiame išbandyti šiuos skirtingus skonių derinius ir atrasti savo favoritus.

Mėgaukitės laisvalaikiu gryname ore kartu su maistingais, lengvai paruošiamais ir turtingo skonio Bonduelle Lunch bowl mišiniais. Įsitikinkite, kad pasiruošti maistą iškylai gamtoje, žygiui ar ilgam pasivažinėjimui dviračiu gali būti paprasčiau nei paprasta.

  • Bulgur ir daržovių mišinys pietums

  • Bolivinės balandos ir daržovių mišinys

  • Speltos ir daržovių mišinys pietums